Haven kan være din hobby

Mangler du noget nyt at gå op i i hverdagen? Synes du, at tilværelsen er blevet lidt kedelig? Så skal du måske vende blikket mod din have. Der er nemlig umådeligt meget man kan tage sig til ude i det grønne. Alt fra at skabe en veletableret køkkenhave til at finde dekorationer, der gør hverdagen sjovere. Det er nemlig ikke for ingenting, at mange er så glade for deres haver. Der er noget nærmest terapeutisk ved at bevæge sig rundt mellem buske og blomster. I denne guide kan du læse mere om, hvordan du kan gøre haven til din hobby.

Find de sjoveste dekorationer

Alting behøver ikke være så alvorligt – heller ikke når det kommer til haven. Du kan med fordel droppe forestillingerne om en have, der er som taget ud af et boligblad. Skab hellere en have, som passer til netop dig. Det kan du for eksempel gøre ved at investere i sjove vejrsten. En vejrsten er nemlig en lille sjov sten, der med god humor kan vise dig, hvad vejret er. Med en vejrsten i haven signalerer du, at du er klar på sjov og ballade og ikke tager dig selv for seriøst. Derfor er det altid en fordel at have en vejrsten.

Kom godt i gang med havearbejdet

Når haven er færdigdekoreret, kan du for alvor gå i gang med havearbejdet. Der er nemlig masser at tage fat på. Ligesom med dekorationerne er det vigtigste, at du laver og dyrker de ting, du selv holder af. Der er for eksempel ingen grund til at gro radiser, hvis du ikke selv kan lide dem. Skab i stedet en have med alle de ting, du elsker. Det kan også være, at den dejligste have for dig er en, der er fyldt med frugttræer. I så fald er det bare at komme i gang.