Overrask din mand

Du har nok prøvet, at skulle give en gave til en, der har alt. Når det kommer til kvinder, er det som regel lidt nemmere – der er ofte et smykke, en god roman eller et skønhedsprodukt som man ved, falder i smag.

Sværere er det, når du skal finde en gave til din mand. Måske står du og skal bruge en gave lige nu, men har ingen idé om, hvad du skal give til manden, der har alt. Det er en frustration som gifte kvinder ofte befinder sig i.

 

Når det kommer til fødselsdagsgaver eller julegaver, følger der for det meste en ønskeliste med. Samtidig har man mere tid til at forberede sig på disse gaver. Det gør opgaven nemmere.

Anderledes er det, hvis du ønsker at overraske din mand med en gave. Når du gerne vil vise lidt ekstra omsorg og kærlighed, er det en rigtig sød tanke at give en lille ting. Det viser, at du tænker på din mand og værdsætter alt det han gør. Din mand vil helt sikkert også opfatte det som en lille kærlighedserklæring, på samme måde som du gør, hvis din mand overrasker dig. Men hvad kan du give din mand, som ikke mangler noget?

 

En fiskestang

Mange mænd går med en lille drøm om at bruge tid ude ved den stille sø. Måske ved du, at din mand har fisket før eller gerne vil prøve det? I så fald, er en fiskestang et fremragende bud.

 

Et brætspil

 

Et brætspil er en god gave, som flere endda kan have glæde af. Giv din mand et hyggeligt brætspil, og så viser du samtidig, at du gerne vil bruge tid sammen med din mand. Du kan også give ham samtalekort, som leder op til intim og nærvær mellem dig og din mand.