Sådan rejser du på et smalt budget

”At rejse er at leve,” var der vist nok en kløgtig, dansk herrer ved navn Hans Christian Andersen, der engang sagde. Det er på de vildtomspændende oplevelser ude i verden, at vi samler gode historier, dejlige minder, og først når vi atter sidder i Danmark i de mørke vintermåneder, at vi helt forstår, hvad ordet nostalgi dækker over.

Men det er ikke altid, at rejsen føles lige tilgængeligt. Det kan nemt løbe op, når man skal ud at rejse, så hvis budgettet er smalt, kan dette føles som en umulighed. Men bare rolig. Du behøver ikke at droppe rejsen helt!

Rejs med tog

Med toge kan du komme vidt og bredt rundt i Europa. Du kan overveje at tage på interrail, hvor du for få penge kan rejse rundt i diverse lande i uger eller måneder ad gangen. Her behøver du intet lækkert hotel at indlogere dig på i en hel uge. Lej i stedet billige hostels og lad dig så optages af kulturlivet i sin reneste og mest autentiske form.

Leder du efter afbudsrejser eller billige rejser, kan du undersøge dette på internettet. billige rejser kan du købe her, så du også kan finde rum til hostels og mad i rejsebudgettet.

Billige rejser indlands

Du behøver ikke kun at tage på billige rejser i udlandet. Den billigste rejse er nok den, du kan tage i Danmark. Kender du noget familie, du sjældent besøger eller nogle venner, der bor langt væk, så forhør dem, om du ikke må holde ferie hos dem? Du kan tilbyde at passe huset, mens de selv er væk, eller blot indlogere dig på deres sofa eller i gæsteværelset. Du vil opleve den danske kultur fra et helt andet perspektiv, være langt væk hjemmefra men ikke blive ruineret af din ferie. Smart ikke?

God fornøjelse!