Alt dette kan du bruge klistermærker til

Der er faktisk utrolig mange situationer i hverdagen og i fritiden, hvor klistermærker kan være nyttefulde. De kan både være behjælpelige, når du på menneskelig vis glemmer dine ting, og de dermed forsvinder for dig, og de kan være til gavn, når du gerne vil gøre små drømme til virkelighed.

Klistermærker til hobbyprojekter

På hobbyplan kan du bruge klistermærker på mange måder. De kan bruges til at pynte dine kreationer hvis du tegner, eller de kan personliggøre den juiceflaske, du har hældt din hjemmefremstillede juice i – find stickers her.

Det kan for eksempel være, at du og dine veninder eller din søster, mor, bror eller far har lavet hver jeres juice og gerne stolt vil vise dem frem uden at blande dem sammen. Da vil klistermærker sørge for, at I kan identificere dem alle uden problemer, og samtidig sikre, at de bliver personlige værker frem for anonyme flasker. Synes du ikke, at diverse butikker i dit nærmeste center eller din nærmeste gågade har et tilfredsstillende udvalg af klistermærker, så find stickers her på internettet, hvor udvalget nærmest er uendeligt.

Til dig, der ikke vil miste sine sager

Når du som ungt menneske drager af sted på efterskolerejsen, bor i kollegiebolig tæt på dit studie, eller når du som voksen har børn, der sover ude og derfor risikerer at miste sine ting, kan klistermærker bidrage gevaldigt til, at tingene vender hjem igen. Der kan bestilles klistermærker med adresse, navn og telefonnummer påskrevet. Ved at sætte dem på eksempelvis din telefonoplader eller luftmadras, mindsker du chancen for, at de forsvinder.

Klistermærkelogoer til den lille virksomhed

De fleste virksomheder starter i det små. Det er vigtigt for markedsføring at have et genkendeligt logo, når du fx afsender pakker til din kunder. Du kan bestille klistermærker med logoet og klistre dem på hver afsendelse, så dit brand får en større stemme.