Bliv dus med en golfbold

Det er altid spændende at kaste sig over en ny sport. Der er så meget, der skal læres, så det bliver uden tvivl ikke kedeligt lige med det samme. Skal du i gang med at spille golf for første gang? Så bør du blive dus med en golfbold. Læs med videre her og lær mere om golfbolde.

Hvilke golfbolde skal jeg vælge at spille med?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilke golfbolde du skal vælge at spille med. Det er der ikke noget endegyldigt svar på, da det handler om, at du skal finde frem til den golfbold, som du har det bedst med at spille med. Dette gør sig gældende, hvad enten du er nybegynder, eller om du er en erfaren golfspiller. 

Du bør prøve dig frem med forskellige golfbolde. Dette bør du gøre en gang imellem, da du kan ende med at få en bedre følelse, når du spiller med en anden golfbold efterhånden, som du får erfaring. Start op med at købe blandede billige golfbolde, så du kan stifte bekendtskab med flere forskellige bolde.

Bliver golfbolde nogensinde for gamle?

Du bør altid have ekstra golfbolde med dig, når du spiller golf. En golfbold kan nemlig nemt gå tabt i et buskads eller i en sø. Men de kan også blive ødelagte, så de opfører sig anderledes. Dette gør, at det bliver sværere at opnå et optimalt resultat. 

En golfbold bliver konstant udsat for slag, hvilket giver et markant slid. Derfor er boldens levetid begrænset. Det er altså ikke golfboldens alder, der har en betydning for, hvornår den skal udskiftes, men derimod hvor beskadiget den er.