Det skal du bruge for at spille padel

Padel er den sport, der tidligere blev kaldt for padeltennis. Det er en sport, hvis popularitet er stærkt stigende i Danmark. Padel består af alt det bedste fra både ketchersportsgrene og batsportsgrene. 

Derudover er det et spil, der er fyldt med sjov, makkerskab, samvær og masser af motion. Det er nemt at komme i gang med at spille padel uanset alder og motionsniveau. Læs med videre her og find ud af, hvad du skal bruge for at spille padel.

Bliv klar til spillet

For at komme godt i gang med at spille padel er der få nødvendige ting, som du skal have fat i. Herunder kan du se de mest basale ting, som du skal have for, at dit spil kommer til at fungere bedst muligt. Disse ting er en forudsætning for, at du får det sjovt og bliver underholdt på bedste vis. 

  • Intet spil uden et padelbat

Du kan ikke komme udenom, at det er nødvendigt med et padelbat, hvis du vil spille padel. Det er bedst at have dit eget padelbat, da det er din faste makker, der hjælper dig med at vinde kampen. Det er vigtigt, at du køber et padelbat, der matcher dit niveau.

  • Husk at købe padelbolde

Du kommer heller ikke ret langt, hvis du ikke har købt padelbolde. Padelbolde minder meget om tennisbolde, men de er mindre og har et lavere tryk. Så snyd ikke dig selv for oplevelsen med at spille med rigtige padelbolde.

  • Kig også på padelsko

Det har en stor betydning for dit spil, om du har padelsko eller ej. Det er lidt som at spille fodbold uden ordentlige fodboldstøvler på fødderne. Padelsko er nemlig skabt til at spille padel med.