Hvilken type computermus skal du vælge?

Man skulle umiddelbart tænke, at en computer mus bare er en computer mus. Men, når man dykker ned i tingene, er det aldrig så simpelt, som man tror. Hvis du gerne vil have den computer mus, som passer til dig, er der nogle overvejelser, som du kan gøre dig. Læs med nedenfor, inden du træffer din endelige beslutning om din næste computer mus.

Bluetooth eller trådløs mus

En hyppigt brugt computer mus er den trådløse, men også her er der varianter. Til dig som ønsker den mest simple trådløse mus, bør du købe den traditionelle – hvor du tilkobler et mindre usb stik i computeren og musen derefter forbindes. Men, er du typen som konstant pakker din computer ind og ud af tasken – så kan det være upraktisk at have et lille usb stik siddende – her vil bluetooth musen være perfekt til dig.

Gamer mus

Er du gamer? Så har du måske gættet, hvilken computer mus du skal have. Nemlig gamermusen. Gamermusen har ofte lidt flere funktioner og knapper, end en normal computer mus. Dette skyldes, at disse knapper kan anvendes smart i diverse spil.

Ergonomisk mus

Hvis du sidder på kontor og bruger mange timer på computeren, kan du overveje en ergonomisk mus. Denne type mus er tilpasset formen på hånden og derfor er den let anvendelig og behagelig. Denne mus er især ideel, hvis du kan mærke, at du får kramper i hånden eller håndleddet, når du sidder mange timer foran computeren. Der er en chance for, at den ergonomiske mus kan lindre nogle af disse negative side effekter.

Kablet mus

Hvis du er af den overbevisning, at simpel funktionalitet er optimalt, så er en helt normal kablet mus måske noget for dig. Dette er til dig, som aldrig vil døje med, at en mus ikke forbinder ordentligt eller måske endda skal have skiftet batterier.