Hvor mange billeder har du, som du ikke kigger på?

Det er ærgerligt, ja næsten synd, at vores Smartphones er fyldt med billeder, vi aldrig rigtig kigger på. I gamle dage var det næsten en tradition en gang imellem at samles tæt i sofaen, for at kigge på billeder. Med billederne bliver vi hurtigt kastet nostalgiens vej, og de mange gode minder skaber glæde i nuet.

Men det er som om, at billeder i fysisk form er ved at uddø – og det er synd!

Gør dig selv den tjeneste at få fotofremkaldt nogle af dine yndlingsbilleder. Du vil takke dig selv for det om 10, 15 eller 25 år – og dine børn eller sågar børnebørn, vil takke dig for det om endnu længere tid. Billeder der er fremkaldt, er en tidløs gave, der bliver ved med at give.

Du behøver ikke længere at gå ned til fotomanden på gaden for at få dine billeder fremkaldt. I dag kan det gøres med få klik på det store internet, og inden længe vil de fremkaldte billeder være i din postkasse. Det er så nemt, at det næsten er helt skørt at lade være.

En gave for at man ikke glemmer

 

Det er også en rigtig god idé at give nogle fremkaldte billeder i gave til en, du holder af. Hvis du har nogle minder med den person, som du selv holder meget af, kan du få fremkaldt nogle billeder af jeres fælles oplevelser, og give dem i gave. Det er en meget betænksom gave, der vil glæde personen i mange år frem. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af det, kan du putte billederne i en fin billedbog og skrive i kortet, at du glæder dig til, at få flere minder i billedbogen. Det er ikke til at stå for.