Læringsplatform der udvikler dine færdigheder

Med en læringsplatform kan du finde den viden, som du har brug for. Med en fleksibel læringsplatform bestemmer du selv hvor og hvornår du tilgår dit læringsværktøj. Det er en super smart løsning for personer, der f.eks. har meget om ørene og selv ønsker at disponere over sin tid. Når vi lærer forbedrer vi vores færdigheder betragteligt. Det kan ses direkte på arbejdspladsen hvor videreudvikling af færdigheder er med til at sætte nye standarder for ydeevne. 

I en læringsplatform som Fuse kan man selv lære gennem hvilke værktøjer der fungerer bedst for en. Er man typen der lærer bedst gennem video og lyd, så er det en mulighed man kan tilgå gennem platformen. Det kaldes fleksibel læring og en måde hvorpå man kan forankre ny viden direkte gennem en platform. 

Læringsplatformen hjælper med onboarding 

En læringsplatform kan hjælpe til med onboarding delen af nye medarbejdere. Som HR ansvarlig kan man have stor gavn af at onboarde helt nye virksomheder ved at lave et introforløb gennem en app, der kan tilgås alle tidspunkter af døgnet. Det er en fleksibel løsning der giver let adgang og gode muligheder for at lære vigtige arbejdsområder at kende. 

Men jo, det kunne du godt vide – hvis en kollega eller en leder havde oprettet et stykke indhold til læringsplatformen, så du kunne søge løsningen frem, når du har opgaven og udfordringen. Men så opretter du bare et stykke indhold, så andre kolleger efter dig, ikke behøver sidde med hovedbrud på at finde løsningen.

På den måde er læringsplatformen med til at hjælpe både dig, og du er med til at hjælpe andre. Det er en oplagt mulighed for mellemstore og store virksomheder at investere i en platform der kan tilgås af alle mulige interessenter, der kan få stor glæde af et læringsværktøj der sikrer fremtidig faglig teoretisk viden på et andet niveau, end man måske er vant til. 

Hvordan fungerer læringsplatformen fra Fuse?

For at hele platformen skal give mening for en virksomhed at investere i, så kræver det ibrugtagen af medarbejdere, så man kan videredele viden på tværs af afdelinger. Hele essensen af Fuse læringsplatformen er bidder af brugerskabt indhold, som indeholder viden, både du og andre vil få gavn af i jeres daglige arbejde. Når du samarbejder med Blendit Learnings læringskonsulenter, får du indhold af høj kvalitet, der bidrager til forbedret performance i virksomheden.

En læringsplatform kaldes også et learning management system (LMS) og det er et system der hjælper med at automatisere læring og vidensdele blandt kolleger. Det er en portal, hvor man kan dele viden og indhold, som udvikler dine medarbejdere, så de udvikler deres egenskaber over tid.