Microsoft Power Apps, Power BI og Power Automate automatiserer arbejdet

Microsoft Power Apps er en digital værktøjskasse fyldt med værktøj og ressourcer til at udvikle web baserede apss. Med Power Apps er det nemt at automatisere tunge manuelle og tidskrævende processer uden brug af tung kodning. Power Apps er tæt integreret med de øvrige værktøjer i Microsoft Power platformen: Power BI og Power Automate. 

Effektiv og fremtidssikret på farten med Power Apps

Der er en række fordele med Power Apps for både den ikke tekniske og den professionelle bruger. IT løsningen tager højde for diversitet og kompleksitet i det daglige arbejde. Power Apps skal være en hjælp ikke en belastning i arbejdet. En skræddersyet app med teknologiske færdigheder der rækker udover de almindelige teknologier.  

Fordelen ved at anvende Power Apps 

For at forstå Power Apps bedre kan man sætte to typer personligheder op, som vil anvende denne teknologi. 

Den ikke-tekniske bruger har nemt ved at bygge simple Power Apps ved hjælp af de mange foruddefinerede skabeloner. Power Apps-værktøjskassen er yderst alsidig, og med det intuitive brugerinterface er det nemt at tilpasse skabelonerne, tilføje tekst, billeder, video, formularer osv. Du kan lynhurtigt skabe værdiskabende apps, som er tilpasset lige netop dine behov.

Den professionelle udvikler har nemt ved at konfigurere skræddersyede apps fra bunden af uden at skulle bruge tid på tidskrævende kodning. Professionelle udviklere benytter ofte metoden RAD (Rapid App Development) til at konfigurere flere low-code applikations elementer som efterfølgende samles til en færdig løsning.

Governance gennem Power platform overholder sikkerhedspolitikker 

Med Power App’en kan man oprette og implementere Power Apps og Flows, og bestemme hvilke brugere skal have adgang til dem. Det er nødvendigt, at organisationer, der bruger Power Platform, implementerer en stærk data styringsstrategi for at sikre disse datas sikkerhed, og at disse værktøjer bliver brugt korrekt og ansvarligt.

WorkPoint 365 er effektivt til ESDH-sagsstyring, projektstyring, kontraktstyring 

WorkPoint 365 teknologien gør det nemmere at arbejde med de områder som er essentielle for din virksomhed. Der kan let håndteres effektiv sagsstyring, kontraktstyring og projektstyring med en WorkPoint 365-løsning, og det tilgodeser også en virksomheds forskellige afdelinger. Det bliver gjort lettere for en virksomhed at håndtere nye såvel som gamle ansatte gennem optimerede systemer. Kontraktstyring i WorkPoint 365, Projektstyring i WorkPoint 365 og Effektiv HR-løsning i WorkPoint 365 – mulighederne er mange for en effektiv måde at skabe og dele viden på.